Skip to content

JANUARY KIDS "BIRTHDAY PARTY"

Januari 30, 2010
Danish & Dhiya’s friends…

Baru2 nie Danish, Dhiya & rakan2nya yang lahir pada bulan JANUARY telah membuat ‘Birthday Party’ disekolah. Danish dah excited sangat sehari sebelum birthday party… mana taknyer… Mummy dah bawa balik birthday kek ke rumah sehari sebelum majlis tersebut… so sepanjang hari asyik cakap ‘mummy nak tiup lilin… birthday kek’ ish ish ish! kanak2 memang macam tu… Pada tahun baru ini, genaplah Danish 4thn & Dhiya 2thn. Dah besar anak2 mummy nie yer…

Bertuah anak2 nie mana tak nyer zaman mummy dulu mak (nenek) kamu buat kek utk birthday tu pon sambut gitu2 jer… apa pon mummy bersyukur apa yang mummy dapat sekarang ini… Alhamdulilah..

Sekitar majlis Danish nie daddy kata ‘mummynyer yg excit
ed’ mana taknyer siap tunggu kat sekolah nak tengok anak2 tiup lilin pada birthday kek mereka mana taknyer.. nama pon ‘mummy’ so apa2 mummy yang kena fast action sikit…. sayang anakkan…

Macam biasa Danish lebih excited dari adik… mungkin adik kecik lagi so banyak lagi Dhiya perlu belajarkan…

Teacher yang paling sebok on that day… melayan kerenah anak2 kecil nie… nak suruh duduk bukan senang tau…

Dhiya merajuk la…. tapi sempat gak cuit sikit cream kek tu…


Lama nyerr….

Hmmmmm….

Teacher lama lagi ker? …..

Time to eat ‘Birthday kek’ yehhhh…

‘Adik meh duduk kat abang’ …

Teacher can I go to Mummy?…

No comments yet

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: