Skip to content

Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10

November 19, 2009

Dhiya Nabihah Binti Mohd Yusri
1 Tahun 10 bulan
Baby memang suka bergambar siap pakai beg sekolah sendiri, nie kalau kak Siti Sifir masukkan contest budak pakai beg sekolah pon mummy nak masukkan gambar baby nie…

Akhirnya jumpa gak mummy contest yang sesuai untuk mummy show kan untuk Baby Dhiya niekan… Dhiya memang suka bertocang rambutnya tapi selalunya mummy up sikit dari satu tocang ker 4 atau 5 tocang. Haaa! nie baru comelkan kan..

Kalau diikutkan banyak gambar mummy nak upload untuk baby nie tap disebabkan syarat nak 1 jer foto kenalah ikut kang SitiSifir blank langsung takleh masuk contest nie kan… hehehe

Syarat contest :

  • Sila letakkan link ke blog ini. Pastikan nama yang keluar di bloglist kalian adalah Siti Sifir’s Supernova Share-Out Space. (Pijah!! Cerewet nya ngko nih!!!)
  • Anak anda itu hendaklah perempuan, berumur bawah 3 tahun. Gambarnya hanyalah sekeping sahaja supaya senang untuk dinilai. Jangan risau, kami bukan nak cari calon menantu
  • Letakkan banner di sidebar…(kalau ramai masuk maka merata2 lah wajah Arwa ku kan kelihatan…ngeh he he..ops itu pun kalau ramai ek…) Sila abaikan banner yang ala kadar itu..kerana tuan buat contest ini sangatlah tak rajinnya nak mengedit gambar😛
  • Tolong beri tajuk Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10 di entry anda.
  • Tarikh tutup 30 November 2009 jam 12 pm (tengahari)
  • Sebagai menambah perasa, sila rajin singgah dan beri komen. Mungkin ini caranya untuk merasuah saya…😛 walaubagaimanapun biarlah gambar bertocang anak anda menyengat ye…( tocang budak ada sengat kah??)
  • Ada hadiah tau….
6 Komen leave one →
  1. Sitisifir10 permalink
    November 15, 2009 12:38

    Haih…mmg mcm antena…ahahaha…syarat dah ok cuma ada satu jek😛 mmm…utk dapatkan sitisifir supernova tu, Isma delete dulu saya dari bloglist…kemudian add semula…baru dia kluar supervova tu he he he….

  2. Wan Anie permalink
    November 16, 2009 13:24

    hohoho. tocang ni mengancaammmm!

  3. "Impian Isma" permalink
    November 16, 2009 17:41

    yes2 ada potensi nak menang nie.. hehehe…

  4. Sitisifir10 permalink
    November 17, 2009 12:11

    Isma, ada syarat baru, Isma tolong tambah link ke blog Fitrah Cinta dan jadi follower yaa…sbb dia taja hadiah baru

  5. Sitisifir10 permalink
    November 30, 2009 20:54

    Isma…silajenguk pengumuman ye…nnt email nama alamat & o tepon utk urusan hadiah

  6. Sari permalink
    Disember 2, 2009 14:03

    tahniah dhiya, tocang tu mmg mengancam..cpt2 sruh mama setkan utk jejln naik kapalterbang tau..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: