Skip to content

‘Ben 10’

November 1, 2009

Danish memang pencinta ‘Ben10’ Product. Asal ada sahaja gambar Ben10 mesti dia suka & yang peliknya dia tak pernah jemu. Sampaikan baju, botol air, sandle, beg & jam tangan semua Ben10.


Nie jam tangan Danish, 24 jam memakainya nak tanggal pon masa mandi jer. Bila dah siap pakai baju pakai balik sampai tidur…


Ha!! nie baju favorite Danish asal kering ajer mesti nak pakai. Gambar Ben10 tu pon pakai jam tangan tapi dia tak hisap botol macam Danish kalau tak dah nak sama dah… hehehe..


Ha!! Bila dah tahu mummy asyik dok ambil gambar dia.. Danish apa lagi terus bangun & minta mummy ambil gambar dia lagi…


Tapi sekejap jer.. pas tu baring balik & sambung menghisap botol susu dia tadi tu tapi kali ini ambil beg Ben10 plak sebab dah tahu mummy nak ambil gambar dia lagi… bijak2


Memandangkan abang pon pakai beg sekolah adik pun ikut juga bergaya dengan beg ‘POOH’ nya yang baru itu.


Disebabkan adik tak tahu nak buat ‘peace’ so abang ajerlah yang buat… but see she show her tongue…


I love it when you smile… so cute..

No comments yet

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: