Skip to content

Marakesh Restaurant

Oktober 21, 2009

Kali nie destinasi Restaurant arab kami ker ‘Marakesh Restaurant’. Mula-mula masuk dah nampak daging salai restaurant ini, nampak menyelerakan. Restaurant ini berdekatan dengan shopping complex Pavilion, Kuala Lumpur. Kawasan nie dah macam negara arab di waktu petang.. ramai betul orang arab lah…
Ok, nie bukan nak bercerita pasal mereka tapi nak citer sikit menu yang kami cuba direstaurant ini.


Siap ada seorang staff yang akan memperkenalkan hidangan special restaurant mereka


Tea + mint- melegakan apabila diminum panas-panas


Menu-menu pilihan kami untuk makan petang. Kenyang sampai nak makan malam pon dah tak larat.


Tarjin Daging- dimakan bersama roti & menyelerakan


Kuskus ayam & daging kambing – mengenyangkan & silap-silap tak habis makan


Kami makan berdua jer, kebetulan anak-anak hantar jap 2hari ke kampung sebab nak menyiapkan assignment mummy yang complicated tu…

No comments yet

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: