Skip to content

Diner di BBQ Restaurant

Oktober 21, 2009

Macam biasa, jika mummy kerja petang & banyak kerja di wad. Kami sekeluarga makan la diluar. Mudah & order jer yang ringkas untuk diner time yang dah lewat nie. Kali nie kami order menu berasingan, sebab nak cuba masakan goreng-gorengan kat restaurant nie.


Nasi Goreng nenas- sedap & menyelerakan. Decoration 1/2 kulit nenas amat menarik. Kalau tengok Nenas tu mesti ingat nasi tu banyakkan? tak sebenarnya, nasi tu cukup2 untuk 1 org makan tau. Silap2 tak habis..


Kerabu Mangga- rasa masam/ manis & peda. Enak dimakan begitu sahaja atau dimakan dengan nasi. Kali nie saya jadikan desrt sahaja.


Kueh teow goreng- Khas buat anak-anak tersayang & ia antara menu favorite mereka di restaurant ini. Danish mesti pejam mata tiap kali mummy nak snap picture untuk dia & daddy macam biasa mesti kusyuk dengan juadah didepan mata.


Macam biasa tiap kali datang ke restaurant nie, mummy atau daddy mesti minta extra 2 mangkuk & sudu untuk 2 beradik ini. Dhiya Nabihah makan sendiri & tidak mahu disuapkan.

No comments yet

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: