Skip to content

BBQ Seafood Restaurant

Jun 26, 2009

Sekarang nie kami sekeluarga dah ada another favorite restaurant di tasik permaisuri nie. Setelah hampir 7 bulan berpindah ke sini dah banyak restaurant kami pergi dari Bistro, Nasi Kayu Kandar, Papa rich, Mak Siti, Sup Meletup, Al Amar dan banyak lagilah. Nak tukar lak selera. baru2 nie Daddy bawa kami mkn di ‘BBQ Restaurant’ yang baru sahaja dibuka di Dwitasik berhampiran dengan kedai barangan electic Sen Heng. Mula2 masuk di kedai ni Daddy & Mummy dah mula jatuh cinta sebab restaurant nie terbuka dan amat sesuai buat anak2 Mummy yang semakin lasak sekarang nie. Actually restaurant nie khas untuk sesiapa yang nak makan malam masakan thailand gitu. Menu2nya best sangat dan memang sesuai dengan selera Mummy & Daddy.. ‘we love thailand food’.

chicken pandan: RM9.80++
mix vegetarian tofu: RM RM6.80++

Butter prawn: RM14.80++


Sambal belacan+ chili powder + Soya bean sauce+ salt chili.. ni FREE



Seafood Tom Yam: RM9.80++ & Penang Char kuey Teow: RM 6.80.

menu2 atas ini termasuk Teh Tarik Panas: RM2:50X3 dan jumlah keseluruhan RM58.20 termasuk service charge 10%.

Ini antara gambar yang aku ambil tapi kalau ikutkan dah masuk kali ke-4 kami ke sini. Asal malas nak masak ke sini la kami. Harga pon berbaloi dengan rasanya… best tau cubalah yer. Mummy siap ambil business kad dari manager dia lagi.. sebab nak reserve table tuk bulan puasa nie. Restaurant pon tak jauh dari rumah so.. restaurant dah termasuk dalam senarai restaurant pilihan keluarga aku lah yer.

Baru2 nie, kami order ikan talapia masak limau steam, kerabu seafood, ikan masak asam…hmmmm best sangat sampai lupa nak ambil gambar tuk blog nie.. jumlah keseluruhan semua menu2 aku minta nie termasuk dengan juice buah2 pilihan kami lebih kurang RM60. Ok lah tu janji MASAKAN tu mesti best dan ada rasakan. Walaupon decoration Restaurant ini simple tetapi pekerjanya mesra dengan pelanggan. Tukang masak import dari Thailand dan sentiasa amalkan kebersihan. Sebab mereka sentiasa mencuci Restaurant ini sebelum ditutup pada 12mn. Selamat mencuba.. yer.

Sesiapa berminat nak booking table untuk bulan puasa nie bolehlah hubungi : 03 9171 2177

No comments yet

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: