Skip to content

Good Morning Teacher!

Jun 25, 2009

Hari nie Mummy hantar Danish ke sekolah so dapatlah tengok Danish Beratur & menyanyi bersama rakan2 di sekolah. Happy sangat dapat teman Danish ke sekolah pagi nie, walaupon dia takleh ingat lagu yang dia nyanyi tu sangat tapi sekurang2nya Danish ada minat untuk berkawan dan belajar di usianya 3thn ini.

Masa Danish & kanak2 lain nie beratur di hadapan sekolah sempatlah mummy
snap 2 keping gambar nie. Nak tangkap lebih takleh sebab Danish dah start cari2 mummy & daddy di luar pagar. Gambar nie pon curi2 jer takut dia nampak nanti Start muzic lain plak…’nangis la’…

Teringat plak masa kecil2 dulu macam nielah mummy di sekolah tadika. Ini adalah sekolah yang ke-2 buat Danish sebelum nie Danish dihantar ke ‘Vista Kinderworld’ Bukit jalil tapi disebabkan dah berpindah ke Tasik Permaisuri, Danish dihantar ke Tadika Dunia Ria, Kindeworld Child Development & Day Care Centre Cheras. Sebagai kenangan untuk Danish Mummy adalah simpan gambar dia bersama kawan2 & guru kelas dia tahun lepas.

Danish duduk depan sekali dari kiri… serious nyer! the only 1 malay boy…
No comments yet

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: