Skip to content

Sama tapi tak serupa!

Jun 24, 2009

Apa yang ‘sama tapi tak serupa‘ tu yer! meh kita tengok sama2 hehehe.



Date of birth:



Daddy (27 Jan 1978), Danish (15 Jan 2005), Mummy (13 Jan 1981) & Dhiya (21 Jan 2008).





Pakngah & Daddy – Danish & DhiyaMummy & Pakteh. Bagaikan ‘air dicincang takkan putuspercayalah.. persaudaraan yang dibina atas kalimah Allah saja yang akan bertahan hingga akhir hembusan nafas.





Like to show his/ her tounge especially takde mood on that time and Daddy to





See! its truth, they learn from Daddy hmmmm Daddy ketawa lagi tu





2 years ago, Daddy has to guide Danish to play but now Danish plak take over to guide his younger sister and playing together.





Duduk di carsite yang sama but look at Dhiya, so serious then her brother. Maybe she was so tension that time and abang had toy to play





Bila dah penat main abang dan adik tidur macam2 gaya Elok simpan nie tuk kenangan masa mereka dah besar nanti boleh tunjuk hehehe.



Sama2 rambut pendek hehehe Kesian adik. Tapi sekarang dah panjang dah rambut adik cute lagi. Promote nampaknyer nie

nuffnang_bid = “4ba4a288b68aee04847f28d2836bea08”;<brHmmm cukuplah nie kot. esok lusa citer lain plak. Sok nak kejer nasib baik evening shift so I can spend my times together with Daddy ya hmmmm.. Tomorrow I have to wake up in early morning to make breakfast to Danish & send him to school. Mummy nak tengok Danish beratur & menyanyi pagi2 dengan kawan2 dia la.

No comments yet

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: